Sunday, February 28, 2010

Bicycle Tandem to the DOLLHOUSE


(via Lily and the Muse)

The bicycle, the spring ride beneath a leafy canopy, the pretty music soundtrack-
Yes, this video is keeping me in the same wistful spring time mood that Bridget Bardot's bicycle ride in countryside put me in earlier today...except maybe for the whimsical and strange 'Alice in Wonderland-ish' tea party in the Dollhouse. Oh, go ahead... I must admit I'm so looking forward to Alice Wonderland and in 3D no less!

The video, it's an oldie but goodie, meaning it's from 2007. Erin Fetherson/Designer.

Share/Save/Bookmark

Bridget Bardot on a Bicycle - Moi me je joue!

Bridget Bardot on a bicycle shared by ridingpretty






Enjoy!


Bridget Bardot on a bicycle definitely gets me in the mood and dreaming of Spring. You may recognize the song, it was the sound track for last year's bicycle moment in fashion ;)

***
Well back to planning my bouillabaisse - I want to go foraging for mussels (of course I will have my 1 day fishing license) - that is when there ever is a sufficient let up in the rain. Hmmh..Don't get me wrong, I LOVE the rain! One incredible benefit (among so many) the rains bring wild chanterelle mushrooms - which I adore. I love to go and hunt for these beauties. So delicious!

Share/Save/Bookmark

Thursday, February 25, 2010

Tweeder Photo - Self Portrait

tweeder photo by ridingpretty
(photo by RidingPretty)

As proclaimed in the post title this is my Tweeder photo!

There are so many Tweed Rides taking place all over that I was incredibly inspired to do this shoot. I really wanted to share my 'Tweedy' vintage outfit. And especially the vintage tweed and leather case on my back bicycle rack - it is so handsome and very exquisitely made. I've never seen anything like it.

Plus, I've never been any good at self portraits. This is what came of a long, rainy week. That and my desire to learn - a) use a new big tripod, b) utilize my borrowed 3D camera, c) set up of this impromptu photo studio in my home. I really got to feel comfortable in my own skin for once (with no one watching me being so goofy posing !!!) Then practice, practice to get it all to come together. So much trial and error. I really admire all those who can do their own photos of them selves. Maybe I'm just picky but I hated 99.9% of the photos I took!

p.s. I have a few more photos (that came out okay) in some other fav vintage outfits that I will get around to sharing with you too.

Share/Save/Bookmark

Resuming Soon

If you've wondered about the lack of posts earlier this week or if you're just now getting a response to any email(s) you've sent me, please know there was a special person that has passed away...
I'm trying to resume as usual, soon.

Share/Save/Bookmark

City 20" Folding Bike by Element



City 20" by Element .......................
-Alloy frame 20"
- Fork steel ( bisa upgrade discbrake).
- Stem + Handle bar alloy.
- rim alloy + hub alloy warna .
- alloy seatpost and seatclamp.
- BB parts bearing neco .
- 7speed shimano thumb shifter
- colour black and white .
- carrier + mudguard.

Rocky 20" by Element Folding bike



Element Folding Bike Rocky
- Hiten steel frame 20 "
- fork steel ( bisa upgrade disc brake).
- stem + handlebar alloy.
- rim alloy.
- 7 speed shimano Revo shifter.
- colour black and white
- mudguard+ carrier.

Wednesday, February 24, 2010

Tuesday, February 23, 2010

Arges Winter Race


Arges Winter Race, o competitie incredibila la care am luat startul sambata 20 februarie. Toata lumea, inclusiv organizatorii se asteptau la un concurs de XC prin parcul Trivale, dar parerea mea e ca a iesit un concurs de anduranta, sau de alergare. In orice caz a iesit ceva ... !

Noi, eu, Liviu si suporterita/sportografa noastra draga, am ajuns pe la ora 9 in Trivale dupa un lung si obositor drum de la Brasov. Ne-am echipat rapid, am pus numerele sus si am plecat la o tura de recunoastere a traseului. Si bine am facut, caci cu siguranta nu ne asteptam sa fie traseul chiar atat de dificil. O tura avea cam 4 km si continea multe urcari si coborari scurte dar abrupte, 3-4 treceri printr-un parau inghetat, zone mlastinoase, noroi peste glezna cam peste tot si zapada afanata si topita prin care pedalatul era un calvar. "Ei bine, asta e !... sa-i dam bice si o sa vedem daca reusim sa terminam macar!".

Startul s-a dat pe categorii: Hero au plecat primii si Liviu odata cu ei si aveau de parcurs 4 ture, la 5-6 minute dupa ei am plecat si eu, odata cu categoria Fun (3 ture) si dupa noi cele 5-6 fete de la Eroine (2 ture).
Am plecat undeva de la jumatatea plutonului si dupa 5 minute eram intr-o coada de oameni, pe jos, ploscaind prin noroi. In prima tura cei mai multi incercau sa mearga pe biciclete dar solutia cea mai buna era alergatul pe langa bike, iar eu saracul de mine nu prea ma pricep la asa ceva. Chinuiala mare, picioarele mi-au inghetat dupa 5 minute si nu le-am mai simtit pana la sfarsitul cursei, nu faceam diferenta intre calcatul pe varf sau pe calcai iar clipsurile de la pedale nu le mai nimeream nicicum. Am avut portiuni in care mi se incalzeau de la alergat talpile, sau apa din papuci, dupa care urmau raurile inghetate cu apa pana la genunchi. Cu toate astea am alergat cat m-au tinut picioarele, am depasit multi concurenti si m-am tinut de 2 baieti care alergau destul de bine pana la sfarsitul primei ture. Sincer ma gandeam sa abandonez dupa prima tura pentru ca picioarele ma ingrijorau foarte mult, dar odata ajuns in zona startului unde toti suporterii strigau la noi si ne incurajau care cum puteau, am uitat repede gandul respectiv.
Tura 2 a fost una mai grea, evident, gambele imi luau foc si pe bike puteam sa merg doar pe coborari si in zonele cu noroi mai putin. Am ramas oarecum singur, concurentii s-au rasfirat pe toata lungimea traseului si am inceput sa prind concurentii ramasi in urma cu o tura. Am mai trecut odata pe la start, am mai luat o doza de curaj de la suporteri si m-am bagat pe a 3-a tura, bucuros ca invingatorul de la Fun nu m-a depasit si puteam sa termin complet cursa. La inceput puterile m-au cam lasat dar l-am zarit pe Liviu printre copaci in fata mea si am fortat sa-l ajung. Ce a mai ramas din tura 3 am parcus-o langa Liviu iar aproape de final ne-a depasit Tudor Oprea, castigatorul categoriei Hero, deci si Liviu era la ultima tura, asa ca am hotarat sa trecem linia de sosire impreuna.
Dupa finish ne-au revenit zambetele pe buze, am baut un ceai si am fugit repede la masina sa ne schimbam caci picioarele erau de negasit in papucii nostri inghetati! Ne-am intors dupa 10-15 minute si rezultatele erau deja afisate si premierea dadea semne ca ar vrea sa inceapa. Organizatorii ne-au pregatit o gramada de premii la tombola, deliciul celor care nu au iesit pe podium. A urmat o premiere foarte interesanta: formatie live, bataia cu sampanie a castigatorilor si tipete de bucurie ale castigatorilor tombolei. A dat norocul si peste mine si am castigat o pereche de manusi pt bike de la BMW.
Una peste alta, a fost un concurs destul de greu dar interesant si spectaculos. Organizarea a fost fara cusur si o atmosfera perfecta pentru un inceput de sezon frumos. Am terminat pe locul 19 la categoria Fun (daca concuram la Hero ieseam pe 7) iar Liviu pe locul 8 la Hero...Splendid !

Trebuie sa le multumesc multimii de fotografi prezenti pentru multele poze interesante pe care le-am gasit in galeriile lor. Fara ei probabil ca nu m-ati fi crezut daca as fi zis ca a fost noroi mai mare si mai mult decat intr-un tarc cu porci !
Poze gasiti aici :Pozele noastre, Alex Serban, Organizatorii, Stefan Uricariu, LucianS, Ciclism.ro, Normandul, Liviu Dumitru, Letsoc, Reportaj Antena1, Comentarii si pareri pe ciclism.ro

P.S. Organizatorii au deschis deja inscrierile pentru Arges Spring Race, acealasi traseu dar cu conditii de traseu mai bune. Undeva in aprilie, detalii aici: Arges Spring Race.




Spre inscrieri... in Parcul Trivale din Pitesti




Foto: Alex Serban



Printre putinele momente cand eram pe bicicleta

Si Liviu la fel :)

Foto: Alex Serban

Foto: Alex Serban


Foto: Alex Serban


Foto: Alex Serban

Foto: Alex Serban



Foto: Alex Serban

Sfarsitul turei 2










Foto: Alex Serban

Foto: Alex Serban








Finish !








Blog Archive